TOPRECEPTEN

Bestel ook de Speciale EditiesTer Herinnering uitgavenboeken, STIJL-edities of de STIJL-gidsen

Feestelijke DinersToprecepten Feestelijke Diners

Voor een liefhebber van koken en eten is er geen mooiere tijd dan het eind van het jaar. Want de feestdagen zijn bij uitstek de gelegenheid om uit te pakken met bijzondere diners.

In deze editie van Elsevier 100 Toprecepten wordt chic klassiek afgewisseld met subtiele eenvoud: van uitdagende zeebaars met champagne en sinaasappel of terrine van kreeft met grapefruit tot peren gevuld met vruchten en noten of spaghetti met kaviaar. In deze editie van 100 Toprecepten treft u uiteenlopende suggesties voor amuses, voor-, hoofd- en nagerechten waaruit u moeiteloos een geslaagd diner samenstelt. De recepten zijn beschreven in duidelijke stappen en ingedeeld op basis van bereidingstijd. Zo kunt u goed plannen wat u kunt voorbereiden en wat u op de avond zelf moet afronden. Want de kok geniet uiteraard graag te midden van zijn gasten van het diner. Bestel nu >

 

Toprecepten Feestelijke Klassiekers
Voor een liefhebber van koken en eten is er geen mooiere tijd dan het eind van het jaar.Want de feestdagen zijn bij uitstek de gelegenheid om uit te pakken met bijzondere diners. Dat kan met luxueuze klassiekers als oesters, kreeft of een groot braadstuk, maar ook met eenvoudigere ingrediënten als heilbot, varkenshaas of kip. In deze editie van Toprecepten treft u uiteenlopende suggesties voor amuses en voor voor-, hoofd- en nagerechten waaruit u moeiteloos een geslaagd diner samenstelt. Bestel nu >


Toprecepten FeestToprecepten Feest
Op naar de feestdagen.Uitbundig dan wel rustig, het lijkt erop dat we steeds meer mensen de feestdagen thuis vieren. Of u nu veel of weinig kookervaring hebt, met deze Speciale Editie van onze Toprecepten, kan het niet misgaan. We hebben voor u 100 verrassende recepten geselecteerd die het goed doen op elke feesttafel. Recepten als suddereend met uitjes en specerijen, parelhoen met sinaasappel, zeebaars met salie, ham en tomatencoulis, en gekarameliseerde ananas met gember zijn hier voorbeelden van. Bestel nu >

 

Toprecepten Luxe

Toprecepten Luxe
In de laatste maanden van het jaar nodigen het weer en de lange avonden uit om uitgebreid te koken en in goed gezelschap te dineren. Het is het seizoen voor wild, gevogelte, rijke sauzen en dampende gerechten uit de oven die de winterkou verdrijven. En uiteraard voor feestelijke en exclusieve ingrediënten als oesters, kreeft en kaviaar. In Toprecepten Luxe treft u de heerlijkste gerechten voor rond de feestdagen. Bestel nu >

 

Toprecepten Lente KlassiekersToprecepten Lente Klassiekers
Na de stevige gerechten van de koude wintermaanden is het tijd voor licht, fris en vers.Toprecepten Lenteklassiekers bevat honderd recepten variërend van eenvoudig en in minder dan 30 minuten te bereiden, zoals in thee gestoomde kabeljauw, tot iets uitgebreider, zoals een braadstuk van lamsvlees met olijven en pijnboompitten. Deze uitgave bevat voor-, bij-, hoofd- en nagerechten, zodat u naar eigen keuze menu's kunt samenstellen. De bereidingswijze is in duidelijke stappen uitgelegd. Bestel nu >