nederland Premium Corner

Veel losse flodders, weinig inhoud: wat er misgaat bij de VVD

Door Eric Vrijsen - 05 januari 2016

En toen ging opeens alles mis bij de VVD. Zijn het incidenten of hebben de liberalen van Mark Rutte een dieper liggend, fundamenteler probleem? Aan het begin van het laatste jaar voor de Tweede Kamer-verkiezingen van maart 2017 maakt Elsevier de balans op.

De VVD was sinds 2010 een Mark Rutte in het groot. Goed gebekt, vanzelfsprekende populariteit en aangenaam gezelschap wegens een losse stijl. De partij kwam overal mee weg. Maar opeens schuurt de machtsmachine. Op het Binnenhof is de gunfactor zoek en ontstaat, in de aanloop naar de Tweede Kamerverkiezingen van maart 2017, een anti-VVD-front.

Laden…

Wie slim is, leest vérder.

Houd uw kennis op peil en uw opinie scherp met wekelijks toegang tot meer dan 70 premium artikelen op onze site én in de app. Tijdelijk leest u Elsevier Digitaal al voor € 4 per maand. Abonnement stopt automatisch.

Verder lezen?

U heeft momenteel geen geldig abonnement. Wilt u onbeperkt alle artikelen en edities van Elsevier lezen? Profiteer dan van onze tijdelijke aanbieding en sluit vandaag nog een abonnement af. U leest Elsevier Digitaal al voor slechts € 4 per maand. Abonnement stopt automatisch.

Word abonnee

Er ging iets fout

Uw sessie is verlopen

Wilt u opnieuw inloggen

Premium Corner
NR. 1, 2016

Ingelogde abonnees van Elsevier kunnen reageren.