Nederland

Vermiste miljonairsdochter dood gevonden

door Robin van der Kloor

De politie heeft vannacht het lichaam gevonden van Sandra Hazeleger, lid van een van de rijkste families van Nederland. De 45-jarige Hazeleger is door een misdrijf om het leven gekomen.

Dat meldt De Telegraaf.

Partner verdacht
De politie vond haar lichaam in een bos bij Woudenberg, in de provincie Utrecht. Haar partner Bob H. (49) is hoofdverdachte in de zaak. Hij is aangehouden.

Hazeleger was sinds zaterdag spoorloos. Haar man heeft zelf aangewezen waar Sandra lag. Haar auto is uitgebrand teruggevonden. Eerder werd nog vermoed dat ze was ontvoerd.

Rijke familie
Bob en Sandra waren niet getrouwd maar wel al vijftien jaar samen. Ze hadden vier kinderen, aldus De Telegraaf. Het gezin woonde in Soesterberg.

Haar familie behoort tot de rijkste van Nederland. De Hazelegers hebben een groot vastgoed- en bouwbedrijf. Hun vermogen wordt geschat op 77 miljoen euro.

Tags

23 reacties

 • 0 0

  Heel veel sterkte aan de naasten van deze jonge vrouw!

 • 0 0

  Altijd triest om te lezen, waarschijnlijk een 'crime passionel'.

 • 0 0

  De partner van deze vermoorde jonge vrouw wordt verdacht..
  Zulke "mensen" houden geen rekening met de kinderen die nu hun moeder moeten missen!

 • 0 0

  Wat maakt rijk of arm nu uit,4 kinderen zijn hun moeder kwijt,vreselijk!
  En dan wordt haar partner aangehouden,dit kun je of je arm of rijk bent bijna niet verwerken,ik ken ze niet eens en heb er al moeite mee.

  Veel,heel veel sterkte voor alle nabestaanden van deze vrouw,en ik hoop rust,want de media maakt er meteen een heel circus van en ik kan me heel goed voorstellen dat dit het laatste is waar u op zit te wachten.

 • 0 0

  Met deze walgelijke moord, wordt weer eens indringend aangetoond, dat er meer psychopaten buiten- dan binnen de poort van gevangenissen / TBS klinieken rondlopen.