Nederland

Meisje verminkt en beroofd bij TT in Assen

annamarie2 door Annemarie van Ulden

Een meisje raakte zaterdagnacht bij de TT in Assen gewond doordat ze een wijnfles in haar gezicht kreeg. En terwijl ze bloedend op de grond lag, werd ze beroofd van haar geld.

Haar vader looft een geldbedrag van 2500 euro uit aan degene die kan vertellen wie zijn dochter heeft verminkt. Zij hield er een gebroken neus en een flinke snijwond aan over en is behandeld door een plastisch chirurg.

Wijnfles

De 17-jarige Sanne Schuurmans was na haar werk nog even naar de TT-nacht gegaan, waar iemand een lege wijnfles het publiek ingooide. Deze kwam recht in haar gezicht. Hierdoor brak ze haar neus en terwijl ze bloedend op de grond lag werd ze beroofd van haar geld.

Facebook

Haar vader, advocaat Wouter Schuurmans, wil de flessengooier vinden en laat in een bericht op Facebook weten de gouden tipgever te belonen met 2500 euro.

Meisje verminkt en beroofd bij TT in Assen

Annemarie van Ulden

Annemarie van Ulden (1987) werkte als freelancer op de webredactie.

Volg Annemarie van Ulden

Tags

26 reacties

 • 0 0

  Is toch ongelooflijk! Eerst is er een debiel die een beetje random een levensgevaarlijk ding zo het publiek in flikkert, en vervolgens ligt er een meid bloedend op de grond, wordt ze bestolen! En hoe is dat überhaupt gebeurt, was er niemand om haar te beschermen danwel de dief tegen te houden? En hoezo heeft niemand een idiote flessengooier gespot? Echt, ik vraag me dagelijks af wat dit in vredesnaam voor wereld is..

 • 0 0

  Op TV zie je duidelijk wat voor types daar komen. Veel drank en drugs, met een IQ van 0. Niet opzoeken dus.

 • 0 0

  Zonder gezag blijft alleen geweld over. We kunnen nu zien waar al '68-er mentaliteit toe leidt. En niemand ziet iets of is verantwoordelijk.

 • 0 0

  @ Maartje:

  "Op TV zie je duidelijk wat voor types daar komen. Veel drank en drugs, met een IQ van 0."

  Wat weer een vooroordeel..
  Eén idioot gooit met flessen en gelijk deugt het hele publiek niet..?

 • 0 0

  Dergelijke beestachtigheden zijn terug te voeren op het proces van chronische verloedering van dit land.
  Helaas is er geen enkel vooruitzicht dat veranderingen in zullen komen, zeker niet met uh-uh-uh minister Ivo Opstelten en Staatssecretaris Fred Teeven op het departement van Justitie.