Politiek

CDA-lijsttrekker Elco Brinkman leidt verkiezingsdebat

door Marlou Visser

Werkgeversorganisatie VNO-NCW heeft woensdag een debat over economie georganiseerd met de lijsttrekkers van de grootste tien partijen in de provincie Zuid-Holland. Het debat wordt geleid door Elco Brinkman, voorzitter van Bouwend Nederland maar ook lijsttrekker voor het CDA bij de Provinciale Statenverkiezingen.

Brinkman is voor het openbare debat aangetrokken als voorzitter van Bouwend Nederland, maar hij vertegenwoordigt ook het CDA in diverse andere lijsttrekkersdebatten, zoals het debat van radio 1, het NOS-debat en het debat van Pauw en Witteman woensdagavond.

Het lijsttrekkersdebat van Zuid-Holland heeft woensdagmiddag plaats in het Provinciehuis in Den Haag. De organisatie was woensdagmiddag niet meer bereikbaar voor commentaar.

Lijsttrekkers
Voor het CDA neemt ook voormalig Kamerlid Liesbeth Spies aan het debat deel. Zij is lijsttrekker voor de Provinciale Staten van Zuid-Holland. Daarnaast hebben de negen andere grootste partijen hun lijsttrekker afgevaardigd.

Het debat is georganiseerd door VNO-NCW, het MKB Zuid-Holland, de Kamers van Koophandel van Rotterdam en Den Haag en de brancheorganisaties Bouwend Nederland, de Koninklijke Metaalunie, LTO Noord Glaskracht, MKB-Nederland, TLN, EVO, FME-CWM en Uneto-VNI.

Lees alles over de aankomende verkiezingen in het Elsevier-dossier Provinciale Statenverkiezingen 2011

Tags

2 reacties

  • 0 0

    Goh heeft die man daar nog tijd voor met al z'n extra bijbaantjes???????
    een normaal werkend mens weet niet waar hij de tijd vandaan moet halen!!!!!!!!

  • 0 0

    Misschien kan hij de werkgeversorganisatie eens vragen hoe zij het probleem met de buitenlandse arbeiders willen oplossen.