Stijl

Jan Smit zegt optredens af na dood schoonvader

door Administrator

De Volendamse zanger Jan Smit heeft tot woensdag al zijn optredens afgezegd. Reden is het onverwachte overlijden van de vader van zijn vriendin Yolanthe Cabau van Kasbergen.

De 53-jarige Spanjaard Xavier Cabau overleed dit weekend op Ibiza. Yolanthe (22) en Jan (21) zijn met haar zeven broers en zussen en haar moeder, die al jaren geleden van Yolanthes vader scheidde, naar het Spaanse eiland afgereisd. Xavier Cabau wordt daar begraven.

Bloei
‘Yolanthe is kapot van verdriet’, zegt de manager van Jan Smit in De Telegraaf. ‘Haar vader was in de bloei van zijn leven. Ze ging er regelmatig heen en zou Jan binnenkort aan hem voorstellen.’

Volgens de krant stond Xavier Cabau bekend als 'de koning van Ibiza'. De steenrijke horeca-ondernemer zou al twee dagen in zijn villa hebben gelegen toen hij door zijn vrouw werd gevonden. Met haar had hij nog vijf kinderen. Vermoedelijk is hij overleden aan een hersenbloeding.

Jan Smit en Yolanthe Cabau van Casbergen, die speelt in de soap Onderweg naar Morgen, vormen sinds april een paar. De zanger laat op dit moment een huis bouwen in Volendam. Tot die tijd woont hij bij Yolanthe in haar appartement in Hilversum.

Door Fleuriëtte van de Velde

 


Naar de homepage

Tags

5 reacties

 • 0 0

  ik kan me voorstellen Jan smit z,n vriendin wil steunen lijkt me niet meer dan logie,s maar,er zullen altijd mensen zijn die er niet mee eens zijn.
  ik zou zeggen verdriet verwerk je samen en dan optreden ligt niet in die sfeer dus,ik vind jan groot gelijk heeft.
  zullen altijd mensen zijn die,er niet mee eens zijn maar,die hebben dan schijnbaar geen gevoel of willen geen gevoel daar aan geven maar,ik kan gelukkig wel medeleven tonen daar,heb ik zelf genoeg voor meegemaakt.regenboog12planet.nl

 • 0 0

  Trieste zaak voor de betrokkenen maar, het komt dagelijks voor.
  Het is echter m.i. geen stukje waard, tenzij Elsevier een soort "Privé pagina Twee" wil worden. Tot belangrijkheid verheven ziekelijke interesse in het z.g. sterrendom.

  Kom op Elsevier, de scholen zijn weer begonnen, de kinderen zijn weer naar school en dus is de komkommertijd afgelopen. Laten we weer overgaan naar de dingen die er echt toe doen.

  mvg
  Frans

 • 0 0

  Overlijden op de beschreven manier(na 2 dagen pas gevonden)duid op een eenzame rijke man die zijn plannen alleen trok,en dat komt in deze klasse niet vaak voor,terwijl dat bij een arme eenzame sloeber wel eens gebeurt!
  Ik kan over de man verder weinig zeggen,maar OF de fans van Jan Smit,die al maanden geleden voor een kaartje in de rij stonden,DIT verdienen ,staat op een ander blad!

 • 0 0

  "Schoonvader" is wel een heel familiaire benaming voor twee pubers die pas sinds twee maanden aan elkaar snuffelen. Smit kent de man in kwestie niet eens.

  Verder had dit bericht beter gepast in de Prive of Weekend, maar zeker niet bij Elsevier.

 • 0 0

  Elsevier wat moet je nou met zo'n berichtgeving?