Stijl

Nederlands topmodel Lara Stone klaagt Playboy aan

door Mehtap Gungormez

Topmodel Lara Stone klaagt de Franse editie van tijdschrift Playboy aan, omdat in het juninummer naaktfoto’s van haar zijn verschenen, zonder dat het Nederlandse topmodel hier toestemming voor had gegeven.

'Playboy had het recht niet deze foto’s ongevraagd te publiceren. Het is niet het soort publicatie waar ik voor zou kiezen,' zegt het Nederlandse model tegen de BBC. Stone heeft een advocaat in de hand genomen om wettelijke maatregelen tegen de Franse Playboy en de fotograaf Greg Lotus te ondernemen.

Ophef

Lara Stone ging meerdere malen voor modereportages uit de kleren. Zo sierde zij onlangs volledig naakt de cover van Love Magazine. Ook is het topmodel regelmatig te zien in het meest toonaangevende modetijdschrift Vogue. Vorig jaar was er nog ophef over een Vogue-cover, waarop Stone met een zwart geschminkt gelaat te zien was.

Lara Stone (26) trouwde in mei dit jaar met de Britse komediant en ster uit de BBC-serie Little Britain, David Williams.

Tags

2 reacties

  • 0 0

    Ander Feit: Bekende Truc op in Publiciteit te komen.
    Ander Feit: getrouwd met Randdebiel Little Brittain en Nog te weinig aandacht ondanks links en rechts in je blote kont ? Als amateur mag je stellen: Borderliners komen het best tot hun recht in een Televisie show die hun naam draagt: kwestie van tijd, meid. Nog even Oefenen.

  • 0 0

    Je bent dus een topmodel als je tegen betaliing je blote kont in een tijdschrift laat zien.Wat een onzin. Blote konten lopen in de gehele wereld op straat en zijn doorgaans mooier en goed koper te bezichtigen,dan voor de prijs van een nepmodeblad.