Stijl

'Zangeres Shakira zwanger van voetballer Gerard Piqué'

door Marlou Visser

Volgens Spaanse media is zangeres Shakira zwanger van haar vriend, FC Barcelona-voetballer Gerard Piqué. Het zou het eerste kind zijn van de Colombiaanse zangeres en de Spaanse voetballer.

Dat melden diverse Spaanse media.

Shakira ontkent dat ze zwanger is. Onlangs zegde ze wel een concert in Spanje af vanwege 'technische problemen'. Ook lijkt de ranke zangeres de laatste tijd iets voller.

Concert afgebroken

Zondagavond brak Shakira een concert in Oostenrijk eerder af. Naar verluidt wilde de zangeres een vlucht naar Frankfurt halen, de stad waar Piqué de nacht doorbracht. 's Nachts mocht niet gevlogen worden.

Het management van de zangeres laat weten dat ze naar Frankfurt vloog voor een afspraak met het Duitse ministerie van Ontwikkelingssamenwerking. Het ministerie ondersteunt de stichting die door de zangeres is opgezet om Colombiaanse kinderen naar school te helpen.

Voor Shakira een relatie met de tien jaar jongere Piqué aanknoopte, was ze tien jaar samen met Antonio de la Rúa, de zoon van de toenmalige president van Argentinië.

Tags

2 reacties

  • 0 0

    De conceptie zal binnenkort wel op internet te bewonderen zijn. Her hips don't lie, no they don't.

  • 0 0

    Wist niet dat de Elsevier zich met bagger journalistiek bezig hield door simpel weg te over te nemen wat al een week over het internet rond zwerft zonder enige bronnen te confirmeren.

    Almeria, Spanje werd afgezegd wegens een "safety issue" - gebroken las. Een truss terug laten koppen door het publiek vond ze niet gepast. Live nation (tour organisator) heeft hier een pers verklaring over afgelegd.

    Graz, Oostenrijk. Niet te vroeg gestopt, maar te laat begonnen. Moest haar vlucht halen voor het nachtvlucht verbod.

    En ja ze heeft een MoU ondertekend Duitse ministerie van Ontwikkelingssamenwerking (BMZ)