Tech

Online boodschappenlijstje bijhouden met Listas

door Administrator

Microsoft is weer met een nieuwe dienst begonnen: Listas, om online lijstjes bij te houden en die te delen met anderen.

Via Listas kun je lijstjes samenstellen, bijvoorbeeld van de boodschappen die je nog moet doen, boeken die je nog wil lezen of de mooiste gebouwen ter wereld.

Lijstjes delen
Deze lijstjes kan een gebruiker vervolgens voor zichzelf houden of delen met vrienden. De mogelijkheid bestaat dat anderen de lijsten kunnen aanpassen, dus er kan samen aan een lijst worden gewerkt. Er is ook een onderdeel Community, waar openbare lijstjes staan die door iedereen bewerkt kunnen worden.

De dienst heeft ook een eigen toolbar waarmee tijdens het surfen tekst, afbeeldingen, rss-feeds, video's en volledige webpagina’s aan een lijst kunnen worden toegevoegd. Deze kun je dan bewaren en eventueel delen met anderen.

De website webware.com vraagt zich af wat Microsoft met deze dienst wil en of Listas (overigens nu nog een beta-versie) niet beter geïntegreerd kan worden in Live Hotmail of MySpace. Volgens Webware zijn er betere lijstjes-sites zoals www.rememberthemilk.com of www.vitalist.com.

Door Anna Dijkman


Naar de homepage

Tags

2 reacties

  • 0 0

    Mwaaah.

  • 0 0

    wàhàt?