buitenland Premium Corner

Pakistan wakker geschud: ondervoeding kost geld

Door Wilma van der Maten - 15 maart 2017

Beelden van hongerige kinderen in de kurkdroge woestijn van Sindh lijken nauwelijks nog indruk te maken op de politieke elite in Islamabad. Net zo min als de rapporten waarin alarm wordt geslagen over de stijgende armoede. Inmiddels moet 40 procent van de Pakistanen het doen met minder dan 2 dollar per dag. Maar een nieuw onderzoek dat de feitelijke kosten van ondervoeding berekent, slaat wél aan.

Laden…

Wie slim is, leest vérder.

Houd uw kennis op peil en uw opinie scherp met Elsevier Weekblad Digitaal voor slechts 1 euro per week:

  • Toegang tot alle Elsevier Weekblad artikelen via onze site én app
  • Ruim 70 premium artikelen per week
  • Profiteer nu van ruim 60% korting
  • Abonnement stopt automatisch

Verder lezen?

U heeft momenteel geen geldig abonnement. Wilt u onbeperkt alle artikelen en edities van Elsevier  Weekblad lezen? Profiteer dan van onze tijdelijke aanbieding en sluit vandaag nog een abonnement af. U leest Elsevier Weekblad Digitaal al voor slechts € 4 per maand. Abonnement stopt automatisch.

Word abonnee

Er ging iets fout

Uw sessie is verlopen

Wilt u opnieuw inloggen

Premium Corner

Ingelogde abonnees van Elsevier kunnen reageren.