Huizenprijzen Premium Corner

Vind uw wijk: wat is uw huis werkelijk waard?

Door Arthur van Leeuwen - 03 mei 2017

Wat is uw huis werkelijk waard in de verkoop? Elsevier en het Kadaster brengen de prijs per vierkante meter in kaart voor alle 2.981 wijken in Nederland en voor de buurten van vijf grote steden. En: wat zijn typische starterswijken?

Eigenlijk is het alleen iets voor dwazen of mensen met een gat in de hand: een huis kopen in Amsterdam. Hoe de markt daar over z’n toeren raakt, is in alle prijzige omvang zichtbaar bij een vergelijking van wat kopers gemiddeld in 2016 betaalden.

Laden…

Wie slim is, leest vérder.

Houd uw kennis op peil en uw opinie scherp met Elsevier Weekblad Digitaal voor slechts 1 euro per week:

  • Toegang tot alle Elsevier Weekblad artikelen via onze site én app
  • Ruim 70 premium artikelen per week
  • Profiteer nu van ruim 60% korting
  • Abonnement stopt automatisch

Verder lezen?

U heeft momenteel geen geldig abonnement. Wilt u onbeperkt alle artikelen en edities van Elsevier  Weekblad lezen? Profiteer dan van onze tijdelijke aanbieding en sluit vandaag nog een abonnement af. U leest Elsevier Weekblad Digitaal al voor slechts € 4 per maand. Abonnement stopt automatisch.

Word abonnee

Er ging iets fout

Uw sessie is verlopen

Wilt u opnieuw inloggen

Premium Corner

Ingelogde abonnees van Elsevier kunnen reageren.