Contact

Kunnen wij u helpen?

Voor vragen over uw abonnement, adreswijzigingen en bestellingen van o.a. Speciale Edities en boeken kunt u contact opnemen met de klantenservice van Elsevier. Onze medewerkers zijn op werkdagen bereikbaar tussen 08.30 en 17.00 uur.

Ietje Beumer
Ietje Beumer
Monique van der Linden
Monique van der Linden
Wilma Nieuwenhuis
Wilma Nieuwenhuis

 

 

 

 

Postbus 808, 7000 AV Doetinchem

Tel: 0314 – 358 350
Fax: 0314 – 349 048
Website: Klantenservice Elsevier

Redactie Elsevier:

Radarweg 29, 1043 NX Amsterdam
Telefoon: (020) 515 99 44 (werkdagen)
Fax: (020) 515 99 00
E-mail: Redactie Elsevier
E-mail: Webredactie Elsevier

Postadres redactie Elsevier:

Postbus 152, 1000 AD, Amsterdam

Routebeschrijving

Vanuit richting Den Haag/Rotterdam
Op de A4 rijdt u via de Schipholtunnel richting Amsterdam. Bij knooppunt De Nieuwe Meer de Ringweg A10 richting Leeuwarden/Zaanstad aanhouden. U neemt afrit S102 (Westpoort). Bij de verkeerslichten onderaan de afrit gaat u linksaf (richting Westpoort). U rijdt nu op de Transformatorweg. Bij het eerste grote kruispunt (na 600 meter) gaat u rechtsaf de Radarweg op. Ons pand is meteen aan uw rechterzijde. De eerste afslag is voor de parkeergarage, de tweede afslag (Donauweg) is voor de hoofdingang.

Vanuit richting Utrecht (A2)/Amersfoort (A1) 
Komend van de A2/A1 volgt u de Ringweg Zuid (richting Den Haag) en vervolgens neemt u de afslag A10 richting Zaanstad. U neemt afrit S102 (Westpoort). Bij de verkeerslichten onderaan de afrit gaat u linksaf (richting Westpoort). U rijdt nu op de Transformatorweg. Bij het eerste grote kruispunt (na 600 meter) gaat u rechtsaf de Radarweg op. Ons pand is meteen aan uw rechterzijde. De eerste afslag is voor de parkeergarage, de tweede afslag (Donauweg) is voor de hoofdingang.

Vanuit richting Zaandam/Alkmaar 
Op het Coenplein volgt u de A10 richting Den Haag. U neemt afrit S102 (Westpoort). Bij de verkeerslichten onderaan de afrit gaat u rechtsaf (richting Westpoort). Bij het eerste grote kruispunt (na 600 meter) gaat u rechtsaf de Radarweg op. Ons pand is meteen aan uw rechterzijde. De eerste afslag is voor de parkeergarage, de tweede afslag (Donauweg) is voor de hoofdingang.

Openbaar vervoer 
Ons pand is op 5 minuten loopafstand van station Amsterdam Sloterdijk. U kunt hier komen via bus, metro, tram en trein. U kunt betaald parkeren bij P+R van station Sloterdijk.

U kunt betaald parkeren bij P+R van station Sloterdijk.

Route Map

By Car
From the A10 Amsterdam Ring road exit S102/IJmuiden. Via the Transformatorweg to Basisweg (direction IJmuiden) for 600 meters to Radarweg (turn right).

By Public Transportation
Train station Amsterdam Sloterdijk. From the front of the station walk 300 meters to the right along Radarweg.